Info

Subota, 30.05.2020.

11:20

Vučić: I Tadić i Đilas su imali decu u svim predizbornim spotovima VIDEO

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da ne želi da svoje političke protivnike spominje, već da govori o rezultatima rada.

Izvor: B92

Vučić: I Tadić i Đilas su imali decu u svim predizbornim spotovima VIDEO
Foto: Epa, Koca Sulejmanovic

On je novinarima u Staroj Pazovi kazao da u predizbornom spotu SNS nema zloupotrebe dece, kako je to navela opozicija u pritužbi REM-u.

"Samo sam se pitao šta će da nađu, i u prošloj kampanji su samo naše spotove gledali. Ako zabrane nadležni organi, mi ćemo tu odluku prihvatiti", rekao je Vučić.

Kako je dodao, deca su bila i u predizbornim spotovima njegovih političkih protivnika.

"Onii su imali decu u skoro svim njihovim spotovima, i Tadić i Đilas i svi drugi. Važno je da imate saglasnost roditelja, mi imamo deklaraciju o saglasnosti roditelja", kazao je on.

Podsetimo, Stranka slobode i pravde (SSP) čiji je lider Dragan Đilas zahtevala je danas od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da u roku od 24 časa zakaže vanrednu sednicu na kojoj će zabraniti emitovanje najnovijeg predizbornog spota Srpske napredne stranke.

Ta stranka je ocenila spot, u kome predsednik Srbije Aleksandar Vučić "zloupotrebljava maloletnu devojčicu u političke svrhe", svu decu u Srbiji dovodi u poziciju da postanu "medijske žrtve".

Nekima je, kaže, možda lakše da objasne neuspeh njegovih političkih protivnika tako što će reći da su oštećeni time što je Vučić u funkcionerskoj kampanji.

"Sigurno je u tome najveći problem, ne u mom radu i marljivosti i rezultatima i ne u njihovoj nesposobnosti i neradu, već zato što su oštećeni i što je nepravda", rekao je Vučić novinaru N1.

On je dodao da je novinar trebalo da pita evropskog komesara Olivera Verhejija da li je jučerašnje potpisivanje sporazuma o IPA fondu takođe bilo funkcionerska kampanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

Rusija objavila: Britanci digli uzbunu

Ruski istraživački brodovi, kojima upravlja Ruska agencija za otkrivanje mineralnih rezervi za komercijalnu eksploataciju (Rosgeo), pronašli su stotine milijardi barela rezervi nafte i gasa na Antarktiku u oblastima na koje polaže pravo Velika Britanija.

13:25

24.5.2024.

1 d

Podeli: