Mićunović: Vlada za 7 do 10 dana

Predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović ocenio da će za nedelju do 10 dana biti jasna situacija o tome ko će formirati novu Vladu Srbije.

Info

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 21.06.2012.

10:48

Default images

"Prema nekim očekivanjima trebalo bi već naredne nedelje da imamo jasnu situaciju. Ne očekuje da se to otegne u nedogled i mislim da će se ubrzati procesi i da ćemo, nadam se, za nedelju do 10 dana, imati jasnu situaciju", rekao je Mićnović novinarima u Beogradu.

On je istakao da postoje dve varijante za formiranje nove vlade i da će se videti koja će pobediti.

Upitan kolike su šanse da DS formira novu vladu, Mićnović je odgovorio da bi to bilo normalno i da je to logična opcija s obzirom da je prethodna vlada dobila poverenje građana ukupnim brojem glasova.

On je istakao je da postoje dve varijante za formiranje nove vlade i da će se videti koja će pobediti, a na pitanje kolike su šanse da demokrate budu stožer te vlade odgovorio da bi to "bilo normalno".

"To bilo normalno i da je to logicna opcija s obzirom na to da je prethodna vlada dobila poverenje gradana ukupnim brojem glasova", istakao je Mićunović i naglasio da prethodna vlada želi da nastavi reforme koje je započela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: