Đilas: Ne menjam tim u Beogradu

Najvažniji su izbori za predsednika 20. maja, jer je Boris Tadić stožer politike oko koje smo se okupili, rekao u štabu DS gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2012.

23:32

Default images

Đilas je inače prvi funkcioner Demokratske stranke koji se pojavio ispred novinara u izbornom štabu te stranke. On nije hteo da odgovara na pitanja koja se nisu ticala izbora u Beogradu.

On je rekao da nije vreme za slavlje, iako je DS "dobila u Beogradu, iako je Boris Tadić pobedio u Beogradu".

On je takođe rekao i da će, iako URS nije prešao cenzus, tij stranci ponuditi da ostanu u vlasti, jer smatra da je tim dobro radio i da ga ne treba menjati.

"Pobedili smo na nekim mestima u Batajnici, Kaluđerici, Padinskoj Skeli prvi put posle mnogo godina. To govori da su ljudi zadovoljni našim radom", kazao je Đilas i pozvao građane da izađu i na drugi krug, jer je važno da Boris Tadić pobedi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: