Petak, 24.11.2023.

11:56

Twistzz otkrio zašto je odbio ponudu Saudijaca

Ne vrti se sve oko novca.

Izvor: RUR

Twistzz otkrio zašto je odbio ponudu Saudijaca
Foto: Valve

Twistzz je potvrdio da je Saudijska esports organizacija Falcons, koja za narednu sezonu sprema ”supertim”, pokušala da ga ”regrutuje”. Dok većina CS2 profesionalaca nije detaljno razgovarala na ovu temu, Twistzz je veoma otvoreno, bez dlake na jeziku ”odbrusio” organizaciji.

”Mislim da je vreme da javno razgovaram o ovome. Falconsi su me kontaktirali ali sam ih momentalno odbio. Da mi je novac važan i da me nije briga za karijeru, na keca bih prihvatio njihovu ponudu. Ali meni je zapravo stalo do moje karijere. Mislim da nije moralno ispravno da se pridružim organizaciji”, izjavio je Twistzz tokom intervjua sa portalom Pley tokom prvog dana BLAST Premier Fall Finala.

Falconsi su već ”ukrali” trenera zonica iz Team Vitality-a, i navodno su doveli Magiska i Snappi-a. S druge strane imamo NiKa, jednog od retkih CS2 profesionalaca koji su javno otkrili da su odbili ponudu organizacije.

Kako biste vi postupili da ste u njegovoj poziciji?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: