Ocelote ostaje pri svom stavu: Endru Tejt je jedna od najboljih osoba koje sam upoznao u životu

Osnivač i bivši izvršni direktor G2 Esportsa, Karlos ”ocelote” Rodrigez, ponovo je javno pružio podršku kontroverznom Endruu Tejtu, što praktično garantuje da više nikada neće moći da radi u Riot esports ”ekosistemu”.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 27.12.2022.

18:04

Ocelote ostaje pri svom stavu: Endru Tejt je jedna od najboljih osoba koje sam upoznao u životu
Foto: Riot Games

Nakon odlaska iz G2 Esportsa pre nekoliko meseci, Rodrigez je napravio Discord server, sa koga su nedavno procurele njegove poruke:

”Podržavam Endru Tejta i većinu njegovih uverenja. On je stvarno sjajan čovek i zaslužuje samo najbolje. Bez sumnje mogu da kažem da je Endru jedna od najboljih osoba koje sam upoznao za svoje 32 godine života.”

Ocelote je dao još jedan komentar na procureli screenshot njegove poruke:

Javnost je pre nekoliko meseci saznala za prijateljstvo Tejta i Rodrigeza, kada je ocelote okačio njihov zajednički video klip. Kada je krenula lavina kritika zajednice, Rodrigez je izjavio da ”niko ne može da mu zabrani sa kime može da se druži”. Nakon toga je objavio i izvinjenje na Twitteru, ali ga je kasnije obrisao.

Rodrigez je nakon toga bio otpušten iz G2 Esportsa, kao i suspendovan od strane Riot Games-a na nekoliko meseci. Posle njegove najnovije objave, čini se da će ova suspenzija biti produžena do daljnjeg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: