Utorak, 27.12.2022.

18:04

Ocelote ostaje pri svom stavu: Endru Tejt je jedna od najboljih osoba koje sam upoznao u životu

Osnivač i bivši izvršni direktor G2 Esportsa, Karlos ”ocelote” Rodrigez, ponovo je javno pružio podršku kontroverznom Endruu Tejtu, što praktično garantuje da više nikada neće moći da radi u Riot esports ”ekosistemu”.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ocelote ostaje pri svom stavu: Endru Tejt je jedna od najboljih osoba koje sam upoznao u životu
Foto: Riot Games

Nakon odlaska iz G2 Esportsa pre nekoliko meseci, Rodrigez je napravio Discord server, sa koga su nedavno procurele njegove poruke:

”Podržavam Endru Tejta i većinu njegovih uverenja. On je stvarno sjajan čovek i zaslužuje samo najbolje. Bez sumnje mogu da kažem da je Endru jedna od najboljih osoba koje sam upoznao za svoje 32 godine života.”

Ocelote je dao još jedan komentar na procureli screenshot njegove poruke:

Javnost je pre nekoliko meseci saznala za prijateljstvo Tejta i Rodrigeza, kada je ocelote okačio njihov zajednički video klip. Kada je krenula lavina kritika zajednice, Rodrigez je izjavio da ”niko ne može da mu zabrani sa kime može da se druži”. Nakon toga je objavio i izvinjenje na Twitteru, ali ga je kasnije obrisao.

Rodrigez je nakon toga bio otpušten iz G2 Esportsa, kao i suspendovan od strane Riot Games-a na nekoliko meseci. Posle njegove najnovije objave, čini se da će ova suspenzija biti produžena do daljnjeg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

8 h

Podeli: