T1 doveo anu i Topsona

Dvostruki TI šampioni Anatan ”ana” Fam i Topias ”Topson” Tavitsainen su zvanično ponovo na okupu. Gledaćemo ih na regionalnim SEA kvalifikacijama za 11. International šampionat, gde će nastupati kao članovi ekipe T1.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 16.08.2022.

18:03

T1 doveo anu i Topsona

T1 je zvanično najavio da će ana biti novi carry ekipe, dok će Topson zauzeti mid poziciju. Za tim su prethodno nastupali Gabbi i Karl.

Otkako se ”penzionisao” u junu 2021. godine, ana se na profesionalnu Dota 2 scenu vratio tek pre mesec dana, ali samo kao izmena. Na Mastersu u Rijadu je nastupao za Liquid, dok je na Majoru u Arlingtonu igrao za RNG.

Topson se posle TI10 šampionata fokusirao isključivo na striming, ali je sada konačno spreman da se ponovo oproba na internacionalnoj sceni.

T1 će se takmičiti na regionalnim SEA kvalifikacijama za TI11, koji će se odigrati od 3. do 18. septembra. Snage će odmeriti sa ekipama kao što su Talon Esports i Team SMG, za koji nastupaju MidOne i iceiceice.

Kako su BOOM Esports i Fnatic ostvarili direktan plasman na TI, verujemo da Topson i ana imaju solidne šanse na kvalifikacijama.

Da li će ana i Topson uspeti da se plasiraju na TI?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: