Utorak, 27.10.2020.

09:17

Tehnopolis 107: Vidimo se na sudu

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Tehnopolis 107: Vidimo se na sudu
U ovoj epizodi opisujemo pun krug - američka vlada tužila je Google, a Huawei predstavio novi Mate koji nema Google jer je američka vlada tako htela.

Američki ekvivalent ministarstvu pravde podneo je tužbu protiv Googlea zbog zloupotrebe dominantnog položaja u slučaju pretrage (Search). Na drugoj strani trougla, Huawei je predstavio Mate 40 liniju uređaja, sa hardverom na vrhuncu i softverom koji i dalje pokušava da popuni prazninu veličine prvotuženog.

Stigli su i prvi testovi iPhonea 12, 12 Pro i Pixela 5, a ako nas pratite preko Deezera, gde smo takođe dostupni, obratite pažnju na to koje megabajte trošite slušajući muziku, a koje slušajući podcaste na ovoj platformi. U svakom slučaju, hvala na slušanju, gde god da to činite!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: