Petak, 14.02.2020.

10:10

Tehnopolis 90: Tri pomena i rođendan

Izvor: Ivan Jeliæ

Tehnopolis 90: Tri pomena i rođendan
Windows 7 i BlackBerry telefoni šalju poslednji pozdrav, iPad ulazi u drugu deceniju, a Evropa se zalaže za jednakost punjača.

Da stvari od poslednjeg javljanja budu još zanimljivije potrudile su se američke Demokrate krahom svog sistema glasanja preko aplikacija u američkoj državi Ajovi. Kako izgleda kada imate uticajne prijatelje koji vam šalju sumnjive video klipove pokazao nam je Džef Bezos, Microsoft je ujedinio Windows i Surface, veliki su prijavili prihode za poslednji kalendarski kvartal 2020. i stvari izgledaju više nego dobro po njih.

Jedan od poslednjih pozdrava u ovoj epizodi namenjen je Klejtonu Kristensenu koji je nažalost preminuo, a njegovo delo, koje je osvetlilo novi put u shvatanju uticaja inovacija koje pomeraju industrije, nastavlja da živi.

Hvala na slušanju, a ovom prilikom posebno hvala g. Miloradoviću (@GosaGun) na pomoći da budemo bolji!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: