Sreda, 22.02.2017.

17:15

Zatvorenik iz Gvantanama: U Srbiji kao u zatvoru

Izvor: B92

Zatvorenik iz Gvantanama: U Srbiji kao u zatvoru

Pritvorenici iz Gvantanama ponovo su tema. Ovog puta u Srbiji. Mansur al Dajfi iz Jemena, koji je u julu prošle godine prebačen iz Gvantanama u našu zemlju, oglasio se preko američkog radija En-Pi-Ar, žaleći se da se ni na koji način nije navikao na život u Srbiji i da želi da bude prebačen u neku od arapskih država.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: