Četvrtak, 31.12.2020.

01:35

Tehnopolis 111: 2020

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Tehnopolis 111: 2020
Godinu u kojoj smo doživeli stotu pogledali smo u oči, kako smo jedino mogli.

2020. posebna je i po tome što je trajala 366 dana, koliko bi najmanje minuta najverovatnije trajala ova epizoda da smo se bavili svim stvarima koje su se u njoj izdešavale. Ako vas zanima kompletna lista zbivanja možete je videti ovde, a u minutima koji slede bavimo se temama koje smo od mnogih izdvojili.

Internet je izdržao, tehnologija je uspela da se nađe ljudima, no to svakako nije prošlo bez problema, ali i dilema. Apple je rešio da prodrma PC kolotečinu i verovatno zvanično započne kraj drugog lica višedecenijskoh tandema, a kraj našim mukama donelo je konačno postavljanje Srbije na listu bitnih internet tokova budući da su 2020. obeležili dolasci na naše tržište, što za promenu uopšte nije loše.

Podcast industrija nastavila je rast uprkos svemu, a u naše dvorište stigle su sve veće platforme na kojima se može sušati i naš materijal. Njega ste u 2020. slušali mnogo više nego u 2019. i na tome vam veliko hvala! Mogli ste i da vidite kako izgleda doživeti stotu, pošto smo u julu proslavili jubliej kako su nam okolnosti dozvolile.

Uz najlepše želje za 2021. zahvaljujemo se na slušanju i ove epizode, sve najbolje!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: