Srbija

Petak, 27.07.2007.

11:46

Telekom: Od avgusta jeftiniji ADSL

Telekom Srbija će korisnicima od 1. avgusta omogućiti duplo brži pristup Internetu preko ADSL pristupa, po postojećim cenama.

Izvor: Tanjug

Default images

Nove brzine ADSL pristupa Internetu biće 512, 1.024 i 1.536 kilobita u sekundi umesto dosadašnjih 256, 512 i 768, dok će cene neograničenog pristupa Internetu ADSL-om ostati nepromenjene i iznositi od 1.208 do 2.415 dinara mesečno, bez PDV-a.

Srpski Telekom najavljuje da će poslovnim korisnicima koji imaju potrebu za naprednijim servisom pristupa Internetu ponuditi uslugu "Direktan pristup Internetu", po cenama koje će od septembra biti niže od 30 do 40 odsto, u zavisnosti od brzina pristupa.

Ta kompanija je u poslednjih šest godina investirala značajna sredstva u mrežu za prenos podataka, navedeno je u saopštenju u kome je dodaje da takvim poslovnim potezom Telekom Srbija nastavlja ubrzani razvoj Interneta u Srbiji, radi podrške stvaranju modernog informatičkog društva, kao preduslova za evropske integracije.

Telekom Srbija je najveći Internet servis provajder u našoj zemlji, a pored maloprodaje pruža i usluge pristupa Internetu velikim operaterima u Bugarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Biće viška nafte?

Tržište sirove nafte trenutno je zategnuto, ali će sledeće godine verovatno biti viškova u ponudi, sa cenama za tip Brent koje će pasti u raspon od srednjih do visokih 70 dolara, saopštila je banka Morgan Stanley.

20:36

22.7.2024.

1 d

Podeli: