Telekom Srbija nudi paket "tri+"

Novi paket kojim su obuhvaćeni internet, fiksna i mobilna telefonija treba da poveća broj ADSL korisnika te kompanije.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2007.

15:47

Default images

U eksperimentalnoj fazi korisnicima će se nuditi ADSL internet priključak, protoka 512/128 kilobajta u sekundi, lokalni pozivi u fiksnoj telefoniji, kao i usluga odabira 2 broja mobilnog telefona MTS-a.

Pozivi odabranim mobilnim telefonima će se tarifirati po ceni od četiri dinara za minut.  Mesečna pretplata za ovaj paket je 2.400 dinara, a ponuda nove usluge kreće od 10. maja. Probni period je do 1. avgusta, posle čega će biti analizirani učinci i odlučeno da li će nova usluga zaživeti i po kojim uslovima.

Zanimljivo je da slični paketi već postoje u okolnim zemljama. U Hrvatskoj je veoma popularan paket kompanije Iskon, gde korisnici za mesečnu pretplatu od 1.600 dinara dobijaju ADSL protoka 768/192 kilobajta u sekundi uz novu telefonsku liniju i broj. Telefonski impulsi su znatno jeftiniji u Hrvatskoj nego u našoj zemlj, jer brojne kompanije tamo nude slične usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: