Pao dogovor u Moskvi, vredan osam miliona evra

Srpske kompanije tokom sajma ''Predexpo'' u Moskvi, skopile su nove poslove u vrednosti od čak osam miliona evra, kažu u PKS.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

18:49

Pao dogovor u Moskvi, vredan osam miliona evra
Foto: Tanjug/ZORAN MIRKOVIC

"Jedanaest firmi, 12 novih ugovora, i osam miliona evra izvoza novih proizvoda je dogovoreno", rekao je za Tanjug predstavnik PKS u Moskvi Dejan Delić.

Reč je, najviše, o smrznutom voću i povrću, kao i o mlečnim proizvodima i mesnim prerađevinama.

Predstavljanje srpskih kompanija na Sajmu hrane u Moskvi pomogla je Privredna komora Srbije.

Štand Srbije, koji se nalazi na centralnom mestu u hali Sajma, ranije danas je posetio i ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković, u okviru njegove zvanične posete Rusiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

10 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: