Region

Četvrtak, 28.06.2012.

13:03

CG: Ležaljka skuplja i od kreveta

Cene iznajmljivanja plažnog mobilijara na crnogorskom primorju bukvalno su veće od iznajmljivanja ležaja u privatnom smeštaju, pišu podgoričke Vijesti.

Izvor: B92, Vijesti

Default images

Taj list navodi da će turisti koji dođu u Budvu platiti za neke plaže iznajmljivanje ležaljke i suncobrana više nego što će ih koštati ležaj, koji je u privatnom smještaju od osam do 15 evra. Vijesti pišu da je cena para ležaljki i suncobrana najprihvatljivija na najpopularnijem bečićkom kupalištu Stefan Braun - pet evra za dan. Na najpopularnijoj budvanskoj plaži Mogrenu, iznajmljivanje košta 15 evra.

Na hotelskoj plaži u Pržnu, ispod elitnog hotela Maestral, iznajmljivanje suncobrana i ležaljki košta 30 evra. Turista koji bude nameravao da se okupa nedaleko od Masetrala, na Kraljevoj plaži, koja je takođe hotelska, ispod vile Miločer, to će ga koštati 75 evra, koliko staje iznajmljivanje mobilijara.

Na hotelskoj, zapadnoj plaži, grad hotela Sveti Stefan, cene su "skromnije" nego u Miločeru, pa tako iznajmljivanje mobilijara košta 50 evra, koliko košta bogata večera za dvoje u nekom od popularnih budvanskih restorana.

Najlepša crnogorska plaža Kraljičina, nažalost, i ove godine je zatvorena za sve smrtnike, pa će u čarima azurnog mora ove lepotice moći da uživaju samo gosti vile Miločer i Svetog Stefana, kao i privilegovani pojedinci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

126 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

19 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: