Otvorene prve Samouslužne bankarske zone 24/7 u Srbiji

Tokom aprila meseca u Srbiji počele su da rade prve Samouslužne zone 24/7, u kojima je klijentima omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. ProCredit banka kao vodeća banka u razvoju modernih elektronskih kanala planira da investira više od 3 miliona evra do kraja godine, otvarajući više od 30 novih samouslužnih zona širom mreže.

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2015.

09:15

Default images
Foto: ProCredit banka

Od sada će pravna lica i preduzetnici moći da predaju svoje pazare kad god to njima odgovara, u bilo koje doba dana i noći, gde će im na raspolaganju biti depozitni sef i bankomati na kojima je moguća uplata novca. Takođe, klijenti će moći u okviru zone da predaju naloge za prenos, odštampaju dnevni izvod, uplate naknadu banci, kao i druge usluge. Fizička lica od sada mogu da uplate i podignu dinare ili evre sa tekućih računa i računa štednje po viđenju, vrše transfer između računa, kupe ili prodaju devize, kao i da plaćaju svoje mesečne račune. Za korišćenje svih terminala u zonama, dovoljna je samo platna kartica ProCredit banke.

Borislav Kostadinov, predsednik Upravnog odbora ProCredit banke u Srbiji, istakao je podršku ProCredit Holdinga, nemačkog akcionara banke: “Stara izreka koja se provlači kroz rečenice mnogih poslovnih ljudi širom sveta kaže da je vreme novac! Za ProCredit banku u Srbiji, koja je lider u finansiranju malih, srednjih preduzeća i poljoprivrede, imperativ je da uvažava vreme svojih korisnika i da bude pionir u razvoju elektronskih kanala koji upravo to i omogućavaju. Ekspanzija zone 24/7 širom ProCredit grupe, omogućava kompletnu podršku za transakciono bankarstvo i ostavlja više prostora za sve savetodavne usluge. Ono što Srbiju odlikuje jeste preduzetnički duh i inovativnost, što se ogleda i u zainteresovanosti klijenata za naše zone. Posebno bih istakao i pozitivno iskustvo sa poljoprivrednicima, koji su brzo uvideli da im je jednostavnije da dođu u zonu i završe svoje transakcije kada god to njima odgovara, a da sa druge strane nezavisno upravljaju svojim vremenom koje žele prvenstveno da provode u svom gazdinstvu, a ne u redovima banaka”.

Samouslužne zone 24/7 omogućavaju osnovne bankarske transakcije koje klijenti mogu da obave brzo i bez čekanja u redu i to pod povoljnijim uslovima, dok su im savetnici tokom radnog vremena ekspoziture na raspolaganju za sve savetodavne usluge.

Samouslužne zone su do sada otvorene u okviru ekspozitura u ulicama Milutina Milankovića 17 i Bulevar despota Stefana 68c u Beogradu, na Trgu Jovana Sarića 4b u Kraljevu, kao i u Bulevaru oslobođenja 73 u Leskovcu, a do kraja aprila predviđeno je otvaranje još tri zone u Loznici, Subotici i Užicu.

Više informacija o samim zonama možete naći i na našoj web stranici: www.procreditbank.rs/samousluzne-zone-247

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: