Test električnog automobila: MG4 – da li je vožnja na struju postala održiva? VIDEO

Na testu sajta Polovni automobili ponovo se našao jedan potpuno električni automobil – MG4.

Automobili

Izvor: Izvor: Polovni automobili

Sreda, 06.12.2023.

14:52

Test električnog automobila: MG4 – da li je vožnja na struju postala održiva? VIDEO
Screenshot YouTube/Polovni automobili

Ovaj model nekada britanskog brenda potpuno se razlikuje od "veće braće" ZS-a i EHS-a koji su na testu bili nešto ranije. Zamišljen je električna alternativa za prevashodno gradsku upotrebu, pa mu se ne može zameriti relativno skroman realni domet od oko 300-350 km, iako je fabrički deklarisan na 450 km po WLTP standardu.

Sposoban je za brzo punjenje u trajanju od samo 35 minuta na punjačima velike snage i veoma je okretan u gradu, mada se neće postideti ni na otvorenom putu.

Kako i gde se dopunjavao strujom tokom testa i šta se na ovom automobilu može posebno pohvaliti, pogledajte u najnovijem testu. Vaša zapažanja i sugestije možete izneti u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: