Automobili

Petak, 02.12.2022.

08:38

Test električnog automobila: Renault Zoe VIDEO

Na najnovijem testu sajta Polovni automobili našao se jedan model koji ne viđamo često na našim putevima, a koji je pre svega upotrebljiv kao ekonomično gradsko vozilo.

Izvor:

Test električnog automobila: Renault Zoe VIDEO
Screenshot YouTube/Polovni automobili

Renault ZOE sa kapacitetom baterije od 52KWh i prosečnim dometom od oko 300 - 350km predstavlja sjajno rešenje za vaš drugi ili treći automobil u garaži.

Skučenost prostora na zadnjoj klupi jasno poručuje da je ZOE pre svega gradsko i prigradsko vozilo, što ne znači da se njime ne smete uputiti i na duži put.

Kolliko mu treba da se napuni na utičnici od 220V, a koliko na bržim punjačima, saznajte u najnovijem testu. Vaša zapažanja i predloge očekujemo u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: