Automobili

Ponedeljak, 04.03.2024.

13:35

Mirna kad je najteže: Šta biste radili na mestu ove žene? VIDEO

Nezgodne situacije u saobraćaju se dešavaju svakodnevno, ali ova je neobična iz dva razloga.

Izvor: B92

Default images

Lady pit maneuvers the SUV that was cutting her off
byu/anonamouse_1234 inInterestingVideoClips
Prvo, kao da je jedan od učesnika hteo odjednom da pokaže veštine manevrisanja, i drugo, žena koja je izbegla sudar ostala je smirena kao da se ništa posebno nije desilo.

U Teksasu (sudeći prema tablicama) vozač jednog SUV-a je, čini se, izgubio kontrolu nad automobilom marke Chevrolet Suburban. Nekako je uspeo da pređe u susednu traku i u jednom trenutku se čak postavio popreko, kao da je hteo da spreči vozilo iza njega da prođe.

Upravo za volanom tog drugog vozila, nalazila se žena čijom kamerom je ceo incident zabeležen.

Ona je, naime, ostala savršeno smirena u situaciji koja je potencijalno mogla da joj ugrozi život. Umesto da paniči, u trenutku kada ju je SUV "pritisnuo", ona je okrenula volan nadesno i zadržala ga tako.

Automobili su se razdvojili, a žena je uspela da se izvuče iz nezgodne situacije još jednom skrenuvši, naglo zakočivši, i naposletku sačekavši malo da bi izbegla sudar. Zaista, smirenost vredna divljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: