Uspavani lepotan: Ford Mustang preporođen posle 18 godina VIDEO

Ekipa jednog YouTube kanala našla je zapostavljeni Ford Mustang, i odlučila da ga "probudi".

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 03.03.2024.

13:19

Default images

Stručnjaci sa kanala WD Detailling naišli su na zanimljiv primerak automobila - Ford Mustang kog je prvo vozio jedan pilot koji je radio za United Airlines, a trenutni vlasnik ga je kupio 2002. Nakon nekoliko godina, ostavljen je u garaži gde je čamio sve do sad.

Pored debelog sloja prašine, Mustang je morao da se temeljno očisti i ispolira jer se pojavila rđa na karoseriji. Takođe, ni enterijer nije baš u najboljem stanju, već izgleda baš kako biste i zamislili kod auta koji nije održavan 18 godina.

Nakon poliranja i pranja, Mustang je zasijao gotovo pa starim sjajem. Što se tiče fleka od rđe, nisu čak ni morali skroz da ih sklone - čak mu daju neki šmek jer se vidi da je prošao dosta toga.

Što se enterijera tiče, on je bio malo teža priča - nađeno je nekoliko legla insekata, pa su iz WD Detaillinga morali da posvete posebnu pažnju ovom delu automobila.

Nakon što je sve završeno, Mustang je proradio na opšte zadovoljstvo, a vlasnik je odlučio da ga pokloni ćerki kao poklon za diplomiranje. Nadamo se da ovo označava početak novog poglavlja u životu Fordića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: