Vozila dete u otvorenom gepeku, preti joj 20 godina zatvora VIDEO

Jedna žena suočava se sa ozbiljnim optužbama pred sudom nakon što je, izgleda, vozila dete u otvorenom gepeku.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 03.03.2024.

10:05

Default images

Incident se desio u Džordžiji, SAD, a ova nemarna majka je vozila Dodge Challenger dok su joj prtljažna vrata bila otvorena.

Ubrzo nakon što se snimak, na kom se vidi kako prevozi dete i još nešto, proširio internetom, policija ju je identifikovala i pronašla kod kuće.

Iz policije su rekli da su morali malo da kopaju kako bi je pronašli, jer čak nisu bili sigurni ni da li je video od skoro ili odavno.

Na kraju, našli su je preko broja tablica, a utvrđeno je da je dete (12) služilo da osigura da ostatak prtljaga ne ispadne iz automobila.

Žena je privedena i stavljena u zatvor, ali je brzo nakon toga puštena, a sada joj preti kazna zatvora i do 20 godina, u zavisnosti od toga kako sud bude okarakterisao ovo njeno ponašanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: