Švajcarski policajci zaustavili, pa zaplenili automobil od 6,7 miliona evra VIDEO

Spekuliše se šta je vlasnik zgrešio.

Automobili

Izvor: Index

Ponedeljak, 26.02.2024.

16:03

Švajcarski policajci zaustavili, pa zaplenili automobil od 6,7 miliona evra VIDEO
Foto: Pagani promo

Švajcarske policajce ne interesuje da li ste zgrešili u starom porodičnom vozilu ili egzotičnom supersportskom automobilu vrednom milione evra.

Nedavno objavljen video prikazuje kako švajcarski policajci legitimišu vozača skupocenog Paganija. U pitanju je Huayra Codalunga vredna preko 6,7 miliona evra. Ne zna se tačno šta je vlasnik zgrešio, ali je navodno bilo dovoljno da mu se na licu mesta oduzme automobil.

Kako se vidi na snimku, Pagani je ispraćen u društvu Toyote, verovatno automobila iz voznog parka švajcarskih policajaca, prenosi Index.

U komentarima snimka se spekuliše o tome šta je vlasnik zgrešio. Neki pominju upotrebu neodgovarajućih registarskih tablica, a drugi da automobil nema zimske gume.

U svakom slučaju, kul saputnik koji je vozio Ferrari Testarossu se izvukao i nastavio put ka skijalištu. Autor snimka je automobilski fotograf Fredi Atkins, koji se navodno sasvim slučajno našao u ovom odabranom društvu.
Huayra Codalunga je specijalna verzija Paganijevog superautomobila, napravljena u svega 5 primeraka.

Pokreće je 6.0-litarski V12 sa 840 KS (617 kW) i čak 1.100 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: