Snimak koji ledi krv u žilama: Za dlaku izbegnuta tragedija na Ibarskoj VIDEO

Delići sekunde su ga delili od katastrofe.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2024.

11:57

Default images

Zahvaljujući društvenim mrežama sve češće svedočimo opasnim situacijama u saobraćaju. Prošlu godinu su obeležili brojni snimci vožnje u suprotnom smeru na auto-putu.

Međutim, najnoviji video nije nastao na auto-putu, već na saobraćajnici koja važi za jednu od najopsanijih putnih deonica u Srbiji, na Ibarskoj magistrali.

Naravno, ovaj put nije toliko opasan sam po sebi, već ga takvim čine neodgovorni i bahati vozači, poput ovog sa snimka koji je prilikom preticanja uleteo u "makazice", a tragedija je, srećom, izbegnuta za delić sekunde.

Kako se navodi na Instagram stranici 192_rs, snimak je nastao 19. februara na Ibarskoj magistrali između Vreoca i Lazarevca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: