Automobili

Sreda, 21.02.2024.

10:40

Vozni park Kim Kardašijan: Vredi dva miliona dolara, novi dodatak Cybertruck FOTO

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan dodala je još jedan automobil u svoju impresivnu kolekciju. Ovoga puta, prestiž se ne krije toliko u ceni, koliko u dostupnosti vozila.

Izvor: Daily Mail

Vozni park Kim Kardašijan: Vredi dva miliona dolara, novi dodatak Cybertruck FOTO
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Kardašijan je, naime, na svom Instagram nalogu objavila fotografiju Tesla Cybertruck modela koji vozi. Moglo bi se diskutovati o tome kako se parkirala, ali je u opisu samu sebe nazvala "kul mama".

Ovaj pikap, podsetimo, dolazi u tri verzije, pa u zavisnosti od toga košta od 60.990 do 99.990 dolara.

Kim Kardašijan je, inače, među onim slavnim ličnostima koje imaju luksuzne vozne parkove - procenjuje se da je njena kolekcija automobila vredna oko 2,1 milion dolara.

Pored Cybertrucka, tu je i Mercedes-Maybach GLS 600 stilizovan po želji, Custom Cadillac Escalade, kao i Lamborghini Urus koji je modifikovao čuveni Mansory, a koji sam vredi oko 400.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: