Automobili

Sreda, 21.02.2024.

08:26

Parkirao Audi "na kant": Vatrogasci morali da ga izvlače iz automobila VIDEO

Kad god pomislimo da smo videli sve kada su u pitanju saobraćajne nezgode, pojavi se ovakav snimak koji nas uveri u suprotno.

Izvor: B92

Default images

Vozač jednog Audija A4 u Masačusetsu pronašao je inovativan način da "osigura" sebi parking mesto blizu ulaza u prodavnicu - parkirao se "na kant" između dva automobila.

Ne zna se mnogo detalja o ovom slučaju, ali je lokalna policija objavila fotografije i video-snimke sa lica mesta. Jedna osoba je lakše povređena prilikom ove "akrobacije".

Šalu na stranu, gledajući objavljene slike i snimke, čini se kao da je Audi preleteo preko zelene površine koja se nalazi ispred parking mesta, i da se zbog ivičnjaka uzdigao, kako bi naposletku završio u ovoj poziciji.

Aktivirani su čak i vazdušni jastuci što govori o silini udara, a s obzirom na to kako se prizemljio, vozač je morao da izađe iz automobila uz pomoć vatrogasne službe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: