Automobili

Petak, 28.10.2022.

12:57

Opel predstavio sportski Grandland GSe FOTO/VIDEO

SUV sa sportskim ogibljenjem, točkovima od 19 inča i 300 KS.

Izvor: B92

Opel predstavio sportski Grandland GSe FOTO/VIDEO
Foto: Opel promo

Opel proširuju svoju elektrifikovanu ponudu fokusiranu na performanse modelom Grandland GSe, nakon nedavno predstavljene Astre GSe.

Nova vrhunska oprema ovom kompaktnom SUV modelu ne pruža dodatnu snagu u odnosu na standardni AWD PHEV pogon, koji isporučuje 300 KS (220 kV / 300 KS), ali donosi sportskije podešavanje ogibljenja i manja vizuelna unapređenja koja ga razlikuju od ostatka game.
Foto: Opel promo
Grandland GSe svoju atletsku prirodu duguje i setom točkova od 19 inča, inspirisanih Manta GSe konceptom, novim difuzorom i GSe amblemom na vratima prtljažnika.

Crna hauba je opciona, u skladu sa sjajnim crnim detaljima na amblemu, otvorima branika, kućištima retrovizora, krovu, spojleru i i aluminijumskim felnama. Poput regularnog obnovljenog Grandlanda, GSe takođe ima LED svetla i prepoznatljivu Opel Visor prednju masku.

Unutra nalazimo par sportskih sedišta sa AGR sertifikatom presvučenih alkantarom, dodajući više bočne podrške, bez žrtvovanja udobnosti.
Foto: Opel promo
Kao što je već pomenuto, pogonski sstem je plug-in hibridni koji kombinuje 1.6 turbo-benzinski motor sa dva elektromotora, što u zbiru daje 300 KS.

Očekivano, opremljen je e-AWD pogonom na sve točkove, a ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže se za 6,1 sekundu. Maksimalna je brzina 235 km/h (135 km/h ako se vozi isključivo na električni pogon).

Prema WLTP-u potrošnja je 1,3 l/100 km, naravno pod uslovom da redovno punite bateriju.
Foto: Opel promo
GSe potpis označava i neke dodatne modifikacije. Opelov SUV tako ima čvršće opruge i amortizere sa KONI FSD (frekvencijski selektivna amortizacija) tehnologijom, koja omogućava različite karakteristike amortizacije za upravljanje u odnosu na udobnost.

Cena za sada nije saopštena, ali je Opel najavio da Grandland GSe stiže na tržište uskoro.
Foto: Opel promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: