Nova Škoda Superb je produkcijski VisionC

Škoda nastavlja da nam otkriva izgled treće generacije svoje top limuzine. Dizajnerska skica zadnjeg dela novog Superba potvrđuje da su stilski elementi spoljašnjosti u velikoj meri preuzeti sa koncepta VisionC.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2014.

09:46

Default images

U susret prezentaciji nove Škode Superb, koja je najavljena za polovinu februara 2015, češki proizvođač nas polako priprema za premijeru ovog modela. Posle fotografija "kamufliranog" prototipa i dizajnerskog crteža prednjeg dela autmobila, u prilici smo da vidimo kako će novi Superb izgledati otpozadi.

Specifičan oblik stop svetala, poklopca prtljažnika i zadnjeg branika podsećaju na koncept VisionC koji je Škoda izložila na auto-salonu u Ženevi 2014.

Linije novog Superba biće znatno oštrije i dinamičnije, a proporcije skladnije nego kod aktuelne generacije ovog modela.
Koncept Škoda VisionC iz 2014.
Škoda najavljuje da će se dizajn spoljašnjosti odraziti i na stilizaciju enterijera automobila.

Češka kompanija očekuje da će novi Superb svojim dizajnom i kvalitetom privući nove, zahtevnije kupce i da će samim tim podići ugled marke Škoda.

Treća generacija Škode Superb biće predstavljena javnosti na svečanosti u Pragu, u februaru. Početkom marta automobil će zauzeti centralno mesto na Škodinom štandu na ženevskom sajmu, a početak prodaja je najavljen za polovinu 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: