Koncept nove Nive izgleda moćno

Možda ne izgleda previše originalno, ali dizajnerska studija koja najavljuje drugu generaciju modela Chevrolet Niva predstavlja pravo osveženje u poređenju sa prethodnim verzijama ruskog terenca koje nose ovo ime.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2014.

09:00

Default images

Na sajmu automobila u Moskvi, koji otvara vrata za posetioce 29. avgusta, kompanija General Motors - AvtoVAZ izložiće koncept naslednika Chevrolet Nive.

Iako su dizajneri "pozajmili" pojedine stilske detalje od drugih proizvođača, poput Mercedesa, i modela kao što je Ford EcoSport, koncept nagoveštava da će druga generacija Chevrolet Nive biti zanimljivo vozilo.
Automobil je dugačak 4.316 mm, što je za 260 mm više u odnosu na aktuelnu Chevrolet Nivu.

Detalji o motoru još uvek nisu zvanično objavljeni, ali ruski mediji prenose da je u pitanju 1.8 litarski četvorocilindrični benzinac sa 136 ks (100 kW) preuzet od kompanije PSA (Peugeot-Citroen).

Druga generacija modela Chevrolet Niva trebalo bi da se pojavi u prodaji 2016. godine.

Pogledajte galeriju fotografija koncepta Chevrolet Niva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: