Automobili

Subota, 31.03.2012.

23:43

Subaru Legacy i Outback za 2012.

Subaru će na predstojećem sajmu automobila u Njujorku, početkom aprila 2012, predstaviti osvežene verzije modela Legacy i Outback.

Izvor: B92

Default images

Izmene se odnose na spoljni izgled i enterijer, a u ponudi je i novi motor.

Oba automobila pretrpela su manji redizajn prednjih svetlosnih grupa, maske hladnjaka i prednjeg branika.

Sedišta su presvučena novim materijalima, a poboljšan je i audio sistem koji ima mogućnost Bluetooth i USB povezivanja, kao i konekciju sa iPod uređajem.
Subaru Outback 2012.
Subaru je kupcima ponudio i novi 2.5 litarski bokser motor koji razvija maksimalnih 175 ks i ima obrtni moment od 236 Nm.

Snaga se prenosi na točkove preko šestostepenog ručnog ili Lineartronic CVT menjač.

Za one koji žele snažniju verziju i dalje je dostupan 3.6 litarski bokser od 260 ks u paru sa automatskom petostepenom transmisijom.

Očekuje se da će na evropskom tržištu, osim ova dva benzinska motora, u pounudi biti i 2.0 litarski dizel bokser od 150 ks.

Pogon na svim točkovima dolazi kao standard bez obzira na izbor motora.

U japanskom proizvođaču kažu da su na novim verzijama modela Legacy i Outback izvršili određene modifikacije na šasiji, oslanjanju i upravljačkom sistemu.

Na taj način, poboljšan je komfor putnika tokom vožnje i smanjen je nivo buke u kabini.

Pročitajte o serijskoj verziji modela Subaru BRZ STI.

Rekordna prodaja Subaru vozila u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: