Automobili

Sreda, 30.03.2011.

08:55

"Oskar prestiža" za Hyundai Elantru

Nova Hyundai Elantra je od "Automobilskog foruma" dobila nagradu "Oskar prestiža" za najbolji automobil u 2011. godini u Srbiji.

Izvor: B92

Default images

Nagradu je na Beogradskom sajmu primio generalni direktor Hyundai Auto Beograda, Slavc Habič.

Elantra je od strane "Automobilskog foruma" proglašena za najbolji automobil u Srbiji u 2011. godini. "Žiri za dodelu nagrade "Oskar prestiža" čine saobraćajni i automobilski stručnjaci kao i novinari specijalizovani za automobilsku industriju", kažu iz ove kompanije.

"Kada se jedan model automobila, počevši od 1990. godine kada je lansirana prva generacija, proda u više od 6 miliona primeraka, svakako javnost sa nestrpljenjem očekuje njegovo novo lice. Jedan od najpoznatiji Hyundai modela širom planete – Elantra, dobio je svog naslednika", dodaju iz Hyundaija.

Iako peta generacija modela Elantra predstavlja potpuno novo vozilo, Hyundai će ipak zadržati njen prepoznatljiv naziv. Dizajn novog modela svoje korene nalazi u Hyundai "Fluidic Sculpture" dizajnerskoj filozofiji i novom dizajnu koji nosi naziv "Wind craft" (umeće/veština vetra).

Pročitajte više o novoj Elantri

Pratite naš Specijal o beogradskom salonu automobila 2011

Više fotografija sa Sajma pogledajte u našoj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: