Automobili

Sreda, 21.02.2024.

08:26

Parkirao Audi "na kant": Vatrogasci morali da ga izvlače iz automobila VIDEO

Kad god pomislimo da smo videli sve kada su u pitanju saobraćajne nezgode, pojavi se ovakav snimak koji nas uveri u suprotno.

Izvor: B92

Default images

Vozač jednog Audija A4 u Masačusetsu pronašao je inovativan način da "osigura" sebi parking mesto blizu ulaza u prodavnicu - parkirao se "na kant" između dva automobila.

Ne zna se mnogo detalja o ovom slučaju, ali je lokalna policija objavila fotografije i video-snimke sa lica mesta. Jedna osoba je lakše povređena prilikom ove "akrobacije".

Šalu na stranu, gledajući objavljene slike i snimke, čini se kao da je Audi preleteo preko zelene površine koja se nalazi ispred parking mesta, i da se zbog ivičnjaka uzdigao, kako bi naposletku završio u ovoj poziciji.

Aktivirani su čak i vazdušni jastuci što govori o silini udara, a s obzirom na to kako se prizemljio, vozač je morao da izađe iz automobila uz pomoć vatrogasne službe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: