Cupra Formentor izgleda "opako" FOTO

Španski proizvođač automobila visokih performansi Cupra, predstavila je svoj drugi model, koncept hibridnog SUV-a Formentor uoči premijere u Ženevi.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

19:00

Cupra Formentor izgleda
Foto: Cupra

Ovaj kupe krosover pokreće hibridni sistem koji isporučuje 245 KS, a na samo električni pogon ima autonomiju od 50 kilometara, prema novom WLTP standardu.
Foto: Cupra
Agresivnog dizajna, Cupra Formentor karakterišu dinamične proporcije i linije preko cele karoserije, prednja maska najavljuje izgled nove generacije Seat Leona, dok su na zadnjem delu svetlosne grupe spojene LED trakom.
Foto: Cupra
Sa automatskom transmisijom sa dvostrukim kvačilom i zaključavanjem diferencijala, te adaptivnim vešanjem i naprednim upravljačkim sistemom, Formentor se opisuje kao "naviši nivo dinamičnosti".
Foto: Cupra
Unutrašnjost je napravljena od materijala visokog kvaliteta, uključujući kožne presvlake sedišta od ugljenih vlakana. Tu su digitalna kontrolna tabla i prilično veliki 10-inčni multimedijalni displej koji dominira prostorom.
Foto: Cupra
Seatov sportski brend bi trebalo da produkcijsku verziju Formentora ponudi tokom 2020.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: