Škoda predstavila Kodiaq GT FOTO

Češki proizvođač objavio je zvanične fotografije SUV-kupea za Kinu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 17.10.2018.

15:15

Škoda predstavila Kodiaq GT FOTO

Škoda Kodiaq GT zasnovan je na regularnom SUV-u Kodiaq, od koga se razlikuje po zadnjem delu vozila koji ima dizajn karakterističan za pomodne kupe-krosovere.

Automobil je razvijen specijalno za Kinu, što ne čudi s obzirom da u Škodi tvrde da im je ta država pojedinačno najznačajnije tržište. Kodiaq GT biće četvrti po redu SUV češkog proizvođača koji će se prodavati u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, uz Karoq, Kodiaq i model Kamiq (takođe kineski ekskluzivitet).
Novi Škodin model, dužine 4,63 m, u Kini će se prodavati u dve verzije – obe pogonjene 2.0 litarskim TSI turbo benzincem.

Slabiji motor isporučuje 186 ks i stiže sa prednjim pogonom, a jači nudi 220 “konja”, pogon na sva 4 točka i sedmobrzinski DSG menjač sa duplim kvačilom kao standardni deo opreme.

Kodiaq GT debitovaće na sajmu automobila u kineskom gradu Guangžu, koji se održava 16-25. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: