Šta će reći BMW – Volvo predstavio M odeljenje

Švedski Volvo nastavlja da prati trendove, pa je predstavio svoje novo odeljenje koje je nazvao M.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 04.07.2018.

16:15

Šta će reći BMW – Volvo predstavio M odeljenje
Foto: Volvo

Međutim, za razliku od BMW M odeljenja koje je alfa i o mega sportskih performansi, Volvovo M znači mobilnost.

Proizvođači automobila širom sveta aktivno rade na tranziciji iz običnog pravljenja vozila u sveobuhvatne pružaoce mobilnosti.

Volvo je objavio integraciju svih svojih mobilnih usloga pod novim M brendom, a videćemo šta iz BMW imaju da kažu na ovu oznaku.

Šveđani tek treba da objasne šta novi brend tačno predstavlja, ali su određene stvari ipak jasne.
Foto: Volvo
Brend je stvoren da pruži "pristup automobilima i uslugama na zahtev", a to bi moglo da uključi Volvoov program "Care by Volvo"

Ali pre svega, integrisaće Volvoov servis deljenja automobila "Sunfleet" koji obuhvata oko 1.700 vozila u Švedskoj, kao alternativa taksi i javnom prevozu.

Iako će Stokholm biti baza operacije M brenda, Volvo planira da program lansira i u SAD narednog proleća.

"Prepoznajemo da urbani potrošači razmišljaju o promeni tradicionalnog vlasništva automobila. M je deo našeg odgovora na to. Mi se razvijamo da postanemo pružalac usluga direktno prema potrošaču u okviru naše nove misije "Sloboda kretanja". Lansiranje M stvara nove izvore prihoda za Volvo i biće ključno za ispunjavanje ambicije kompanije da izgradi više od 5 miliona direktnih potrošačkih odnosa do sredine naredne decenije", rekao je izvršni direktor kompanije Volvo Hakan Samuelson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: