Proverite besplatno antifriz i akumulator vašeg Forda

Vlasnici Ford vozila u Srbiji mogu u sklopu jesenje akcije u ovlašćenim servisima besplatno proveriti neke sisteme u automobilu uoči zime. Akcija traje do kraja godine.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 31.10.2017.

11:55

Proverite besplatno antifriz i akumulator vašeg Forda

Ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila, Grand Motor, i mreža ovlašćenih Ford servisa u Srbiji vlasnicima vozila ove marke do kraja godine nude nekoliko besplatnih pregleda i popuste pri kupovini određene grupe originalnih rezervnih delova.

Ova jesenja servisna kampanja, koja važi za sva Ford vozila – bez obzira na starost, obuhvata besplatnu proveru tečnosti za hlađenje (antifriza) i stanja akumulatora. Ukoliko je potrebna zamena akumulatora, vlasnicima se nudi mogućnost da ih kupe uz 15 odsto popusta. Isti popust se odobrava i svim drugim kupcima akumulatora u maloprodaji rezervnih delova Ford/Motocraft, bez obzira gde je konstatovana potreba za zamenom.

Od 1. oktobra 15 odsto su jeftiniji i još neki originalni Ford i Ford Motorcraft delovi: metlice brisača, grejači goriva za dizel motore i svećice za benzinske motore.

Popust u istom iznosu se odobrava i pri kupovini određenih originalnih rezervnih delova za Fordova vozila starija od četiri godine - za klinaste i zupčaste kaiševe i setove pumpi za vodu sa zupčastim kaiševima. Ako se vlasnik odluči da ove delove ugradi u ovlašćenom servisu, za uslugu zamene se primenjuju specijalne, niže cene.

Uporedo sa jesenjom akcijskom ponudom delova i usluga, u servisnoj mreži Grand Motorsa i njegovih ovlašćenih partnera već mogu da se nabave kompleti točkova sa zimskim pneumaticima.

Ford zimski kompleti točkova su uvek sastavljeni od originalnih Ford delova i pneumatika renomiranih proizvođača, čime se kupcima/vlasnicima vozila garantuje kvalitet. U kompletima su četiri zimska pneumatika, četiri čelične felne, set ventila sa senzorima pritiska, set poklopaca točkova („ratkapni“) i matice.

Za skladištenje točkova van sezone, u odabranim Ford centrima u ponudi je i „Hotel za gume“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: