Čudovište 4x4: Ne zovu ga uzalud “tenk” / FOTO

Mala auto-kompanija Rezvani Motors poznata je po sportskim automobilima. Ovog puta iskoračili su iz svoje “zone komfora” i napravili svoj prvi SUV - i to kakav.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 04.10.2017.

10:34

Čudovište 4x4: Ne zovu ga uzalud “tenk” / FOTO

Vozilo, prigodno nazvano Rezvani Tank, osmišljeno je kao ekstremni SUV napravljen za najteže off-road izazove, a izvesno je da posmatrače neće ostaviti ravnodušnim.

Nesvakidašnji, izrazito robustan dizajn spoljašnjosti karakterišu detalji koje obično viđamo na vojnim terencima, dok je unutrašnjost opremljena luksuznim materijalima i sadržajima, ali je ujedno i minimalistička tako da se potpuno uklapa u eksterijer vozila.
Rezvani Tank nudi prostor za prevoz do 5 putnika, a zadnja vrata se otvaraju u suprotnom smeru od prednjih, čime je olakšan pristup onima koji treba da se smeste na zadnju klupu.
Pogonska jedinica ne zaostaje za monstruoznošću spoljašnjosti SUV-a. Ispod haube se nalazi 6.4 litarski V8 koji proizvodi 500 ks, a snaga se prenosi na sva 4 točka.

Moćni agregat trebalo bi da obezbedi odlična ubrzanja, ali Rezvani na žalost nije obajvio podatke o performansama vozila.
Kada već spominjemo vojne terence, na koje Tank izgledom podseća, treba napomenuti da ovaj SUV među doplatnim opcijama ima i sistem sa noćnom, tj. termalnom kamerom, kao i oklop koji štiti putnike od projektila.
Rezvani je već počeo da prima narudžbine za model Tank, a početna cena iznosi čak 178.000 dolara.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: