Opel Astra Sedan na akciji

Opel je za kupce u Srbiji pripremio specijalnu ponudu za Astru sedan. Posebno se izdvaja dizel verzija koja je dostupna po ceni od 14.698 evra i uslovima koji uključuju produženu garanciju i pomoć na putu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 01.11.2016.

10:08

Opel Astra Sedan na akciji

U putanju je model Astra Enjoy sa 4 vrata, pogonjena 1.6 dizel motorom sa 110 ks. Paket između ostalog uključuje: vazdušni jastuk za vozača i suvozča, bočne i zavesaste vazdušne jastuke, ABS, ESP, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, radio/CD "400 Plus", Bluetooth i USB konekcije, kao i Aux-in priključak i 6 zvučnika.

U opremu spadaju i klima uređaj, servo upravljač podesiv po visini i dubini , halogena prednja svetla, ručice vrata u boji karoserije, daljinska centralna brava, elektropodesivi retrovizori sa grejačima u boji karoserije, dnevna svetla, električni podizači stakala napred i pozadi, putni računar, tempomat, audio komande na upravljaču, 12V utičnica za struju napred, Isofix zadnje sedište, zadnje sedište deljivo 40/60, krovno svetlo napred sa svetlima za čitanje i mikrofonom za telefon, rezervni točak...

Aktuelna ponuda traje do kraja 2017. godine, a Opel podseća da su na akciji i ostale verzije Astre sedan, pri čemu osnovni benzinac košta od 12.677 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: