Penzioner napravio "karambol" na parkingu

Kada vozač izgubi kontrolu nad automobilom na malom prostoru sa mnogo parkiranih vozila, očekujte da će biti posla za osiguravajuće kuće.

Izvor: B92

Utorak, 17.02.2015.

11:35

Default images

Pri pokušaju da odveze svoj automobil sa parkinga ispred jednog tržnog centra u SAD, devedesetdvogodišnji penzioner uspeo je za samo dvadesetak sekundi da ošteti 10 vozila, a pustošenje su zabeležile sigurnosne kamere.

U početku, izgledalo je da će sve proteći glatko - vozač je isparkirao svoj minivan u rikvrec, ali nešto je pošlo naopako kada je krenuo napred.

Zatim nastaje pravi haos - automobil se najpre zakucao u tri parkirana vozila, da bi pri pokušaju da se vrati u rikverc vozač oštetio još dva automobila. Minivan tada nekontrolisano ubrzava i udara u branik jednog parkiranog vozila.

Trenutak kasnije, druga sigurnosna kamera snima ga kako udara najpre u jedan pa u drugi kamionet na parkingu i naposletku nestaje iz kadra velikom brzinom:



Incident se dogodio na parkingu tržnog centra u mestu Mejvil, u Viskonsinu a kako je saopštila lokalna policija, prava je sreće da niko nije povređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: