Kako će izgledati Audi A5 karavan koji zamenjuje A4 Avant? FOTO

Prvi nezvanični renderi nastali su na osnovu fotografija maskiranih test vozila koje su se nedavno pojavile na stranim automobilskim portalima.

Izvor:

Sreda, 06.12.2023.

08:06

Kako će izgledati Audi A5 karavan koji zamenjuje A4 Avant? FOTO
Nezvanièni render: Kolesa.ru

Audi A4 Avant je na zalasku karijere, a trebalo bi da ga zameni A5 Avant. Prve nezvanične rendere novog modela, koji su delo nezavisnog dizajnera Nikite Čujka, već je objavio ruski portal Kolesa.ru, koji po pravilu dosta dobro anticipira izgled novih automobila koji tek treba da budu predstavljeni.

Zato vam i ovog puta prenosimo njihovo predviđanje dizajna novog Audija. Prepoznaćete ga sa prednje strane po karakterističnoj maski sa elementima u sjajnoj završnoj obradi.
Nezvanièni render: Kolesa.ru
Pozadi nailazimo na atraktivna LED svetla, međusobno povezana svetlosnom trakom, dok je u sredini logo brenda. Tu su i dve simetrično postavljene izduvne cevi koji izviruju iz donjeg dela branika.

Zašto se Audi odlučio da promeni oznaku popularnog modela? Kako se navodi, A4 postaje A5 zato što će modeli sa neparnim brojem u nazivu ubuduće imati konvencionalne pogone, dok će oni sa parnim brojem imati električni pogon.

Treba očekivati da će A5 u ponudi imati iste motore kao i aktuelni A4, uključujući najmanje dve plug-in pogonske kombinacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

11 h

Podeli: