Ukrasne sveće sa mirisom dizelaša? I to postoji

Kao i one sa mirisom dvotaktnog motora, karakterističnog za nekadašnje modele iz Istočne Nemačke.

Izvor:

Utorak, 28.11.2023.

10:37

Ukrasne sveće sa mirisom dizelaša? I to postoji
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Billington Farms Candle Company kreirala je seriju sveća sa mirisom izgorelog fosilnog goriva, za kupce koji ne mogu da žive bez ovakvih senzacija. Pored toga, u katalogu ovog proizvođača nalaze se i drugi raznovrsni mirisi poput javorovog sirupa, špageta i piljevine, piše The Drive.

Kada je reč o fosilnim gorivima koja se koriste u automobilima, opcije motora su: benzinac, dizelaš, E85, dvotaktni (ulje i benzin), gorivo za trkačke automobile (super visokooktanski benzin), 100LL (avio gorivo) i JP-8 (mlazno gorivo, koje se često koristi u vojsci).

Kompanija se ipak ogradila izjavom da miris goriva nije u potpunosti simuliran, ali je najbliži što bi se moglo dobiti sa prirodnim sastojcima poput soje.

Iako vam miris ovih sveća možda neće pružiti potpuno uživanje, kako se navodi, njihova isparenja vam neće ni naškoditi, jer nema štetnih gasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: