Hyundai ima veliku ideju – monitor na volanu

Iz današnje perspektive, izgleda da su ekrani u novim automobilima oduvek bili tu.

Izvor: B92

Utorak, 12.10.2021.

13:00

Hyundai ima veliku ideju – monitor na volanu
Photo: Hyundai

Monitori u automobilima nije ništa novo ni čudno. Radio, navigacija, sigurnosni sistemi, navigacija ..., nema inovativnih uređaja ili sadržaja.

U osnovi, proizvođači automobila se nadmeću oko toga ko će staviti što više ekrana u unutrašnjost vozila kao da je to garancija bolje prodaje, čak ste i sami u komentarima to navodili "milion" puta.

Hyundai, naravno, ne želi da zaostane, odnosno traži neki svoj Sveti gral u tehnologiji ekrana, nešto što bi ga izdvojilo ili napravilo pauzu nad ostalima.

Tako je južnokorejska kompanija patentirala ekran u centru volana, gde se obično nalazi bezlična crna plastika – SRS vazdušni jastuk i oznaka je sirene.

Pitanje je kako će Hyundai rešiti vazdušni jastuk, kako se ekran ne bi zalepio za vaše čelo u trenutku saobraćajne nesreće.

Koje informacije će biti na ekranu, koje funkcije ... Postoji mnogo pitanja, ali Hyundai samo može da odgovori na njih.
Photo: Hyundai
Photo: Hyundai

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: