Ovaj atraktivni FIAT nije za Evropu – Cronos HGT

FIAT je spremio za svoj južnoamerički model Cronos sportsku HGT verziju.

Izvor: B92

Utorak, 13.08.2019.

19:00

Ovaj atraktivni FIAT nije za Evropu – Cronos HGT
Foto: Fiat promo

Cronos, sedan verzija kompaktnog modela Argo pre svega je dobio atmosferski 1,8-litarski 16V agregat sa 135 KS i 185 Nm.

U verziji sa pogonom na bioetanl razvija dodatne četiri KS i 5 Nm pri 5.750 obrtaja, a uparen sa manuelnim menjačem, dok je opcija i šestostepeni automatski.
Foto: Fiat promo
Prema fabričkim podacima, prosečno "popije" 8,1 l/100 km u gradskoj vožnji, a 7 van grada.

Osim toga, tu je i sportska optika za one koji žele porodičnu lizuzinu sa malo agresivnijom linijom.
Foto: Fiat promo
Tu su 17-inčne aluminijumske felne, crni spojleri i retrovizori, zatamnjena prednja rešetka, ručke vrata u boji karoserije, zatamnjeni FIAT logotipovi.

Uz doplatu od 1.570 evra moguće je dobiti i dvobojni krov, kožna sedišta, zadnju parking kameru, bočne pretince, ulazak bez ključa, elektro-sklopive rezrovizore, senzore za kišu i sumrak, samozatamnjujući retrovizor.
Foto: Fiat promo
Što se tiče enterijera, tu je i 7-inčni multimedijalni displej, automatska klima, crni detalji i tamne prostirke.

Tu su i dve nove boje karoserije Monte Carlo i Silverstone. Početna cena FIAT Cronos HGT 1.8 AT6 u Brazilu je oko 17.600 evra.
Foto: Fiat promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: