Polio vodom radnicu u auto-perionici, ovakvu reakciju nije očekivao VIDEO

U vazduhu je ostalo da lebdi pitanje - šta mu je to trebalo?

Automobili

Izvor:

Utorak, 13.02.2024.

15:48

Polio vodom radnicu u auto-perionici, ovakvu reakciju nije očekivao VIDEO
screenshoot @interesting_aIl/X

Ovaj snimak bi mogao da se nazove po jednom od prvih filmskih zapisa u istoriji kinematografije - "Poliveni polivač", iz davne 1895. godine. I dok je original s kraja 19. veka bio pokušaj da se napravi kratka igrana forma koja će zasmejati publiku, ovde nam ništa nije smešno.

Naime, vozač koji je koristio uslugu automatske perionice u jednom trenutku je otvorio prozor na svom automobilu i, čini se, iz čista mira polio vodom radnicu koja je šmrkom pripremala vozilo za "četke". Usledila je njena ekpresna reakcija i vozač je dobio zasluženu kaznu koju, izgleda, nije očekivao.

Zanimljivo je da je radnica nakon svega izuzetno profesionalno nastavila da obavlja svoj posao, na čemu joj treba čestitati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Podeli: