Sleteo Teslom u more, spasila ga ploveća sauna VIDEO

I to se dešava...

Automobili

Izvor:

Nedelja, 04.02.2024.

16:24

Default images

Neverovatan incident dogodio se u četvrtak na moru u blizini glavnog grada Norveške, Osla. Vozač Tesle je svojim automobilom upao u more, nakon čega su njega i suvozača spasila dvojica muškaraca iz obližnje plutajuće saune.

Automobil je sleteo u more kod Oslofjorda. Na sreću, na Oslofjordu možete da rentirate plutajuće saune, od kojih su neke mobilne i motorizovane.

"Kada je automobil završio u vodi, u njemu su bile dve osobe", saopštila je je policija Osla na mreži X.

"Spasila ih je plutajuća sauna, odnosno dvojica muškaraca koji su u tom trenutku bili u sauni."

Akcija spasavanja snimljena je sa obližnjeg doka. Na snimku, koji su načinili svedoci sa obale, vidi se dvoje putnika u Tesli kako traže utočište na krovu automobila koji je ubro zatim i potonuo. Na sreću, putnici su sačuvali žive glave, a nakon kratkotrajnog boravka u ledenoj vodi, mogli su da se ugreju upravo u plovećoj sauni koja ih je spasila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: