Automobili

Četvrtak, 01.02.2024.

12:49

Prekoračio brzinu, pa "prijavio" policiji kameru: Jako je blicnula, mogao sam da poginem

Prilično originalan prigovor na kaznu.

Izvor: Revijahak

Prekoračio brzinu, pa
Foto: igorwheeler/Shutterstock

Šveđanina (75) snimila je kamera zbog prekoračenja brzine na auto-putu E45 u Jemtlandu. Međutim, umesto da plati kaznu - uzvratio je i "prijavio" kameru za prekoračenje brzine policiji.

Kaže da je bio zaslepljen blicem kamere i smatra da je to bio pokušaj ubistva iz nehata, kao i da je doživeo "iskustvo bliske smrti".

Vozač je snimljen zbog prebrze vožnje, piše Ostersunds-Posten. "Kamera za brzinu" je bljesnula toliko snažno da je 75-godišnjak morao da zaustavi auto, navode novinski izveštaji.

"Vozačku dozvolu imam 56 godina i ovo je najgori incident tokom mojih više od 200.000 kilometara švedskim i evropskim putevima", naveo je čovek u policijskom izveštaju.

Očekivano, policija je ipak odlučila da zatvori ovaj slučaj, pa će vozač morati da plati kaznu ili da pravdu potraži na drugom mestu. Da nije napravio prekršaj, ne bi bilo ni bljeska blica. Doduše, prigovor je prilično originalan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: