Automobili

Petak, 05.03.2021.

18:15

Grupa jelena "napala" BMW VIDEO

Naleteti na divlju životinju tokom vožnje na saobraćajnicama izvan gradova nije retkost, a može da bude veoma opasno iskustvo.

Izvor: B92

Grupa jelena
Photo: BMW

Ako je u pitanju susret sa grupom životinjom na putu tada je situacija još izazovnija, kako za životinje, tako i za vozača.

Kako prenosi Jutarnji.hr, "dashcam" kamera iz jednog automobila u Poljskoj je snimila iznenadni "bliski susret" vozača BMW-a Serije 5 i grupe jelena koji su pokušali da pređu put.

Vozač je pritisnuo kočnicu kako bi izbegao udar s prvim od njih, međutim za njim je stiglo i celo krdo koji su takođe naumili da pretrče saobraćajnicu.

Pritom su neki od njih čak skočili u vazduh kako bi izbegli zaletanje u automobil.

Jedan od jelena je imao manje sreće i "sleteo" je tačno na poklopac prtljažnika i zadnje staklo Serije 5. Očigledno prestravljen, jelen se brzo udaljio od vozila i odjurio između drveća.

Ostali jeleni su uspešno prešli put i nestali u šumi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: