Automobili

Nedelja, 23.06.2013.

15:08

Top Gear: Stig u novoj sezoni bačen u đubre?

BBC je objavio informaciju da nova sezona najzabavnijeg automobilskog programa na planeti počinje 30. juna.

Izvor: B92

Default images

Iako je promotivni spot uklonjen sa zvaničnog YouTube kanala ubrzo po objavljivanju, na njemu se može videti James May dok se muči tokom jedrenja po olujnom moru i Jeremy Clarkson u Ferrariju F12 Berlinetta dok u punoj brzini izvodi skok preko brežuljka.

U novoj sezoni biće predstavljeni sportski jednosed BAC Mono, Jaguar F-Type i električni Mercedes SLS AMG.

Domaćini programa će takođe učestvovati i u neizbežnim izazovima tokom kojih će porediti vrhunske modele pout Audija R8 Spider, McLarena MP4-12C Spider i Ferrarija 458 Spider.

Kao i obično, najbrži YouTube korisnici uspeli su da na svojim kanalima sačuvaju snimak koji je BBC uklonio. Za kraj snimka ostavljen je zanimljiv potez u kojem ekipa baca Stiga "ukroćenog trkačkog vozača" u đubre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: