Pun pogodak FIAT-a: Panda proslavila 40. rođendan VIDEO

Tokom četiri decenije, Panda je uvek bila, i još uvek je, kraljica "pametnih" rešenja. Novi video koji slavi rođendan ovog automobila donosi priču o svim tim rešenjima.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 24.09.2020.

12:30

Pun pogodak FIAT-a: Panda proslavila 40. rođendan VIDEO
Panda I iz 1980. (Foto: FIAT promo)

Predstavljena davne 1980. godine, vremenom, Panda je stekla reputaciju automobila za svaku priliku, na osnovu svoje prilagodljive i vrlo funkcionalne prirode, koja je čini pogodnom za najširi spektar upotreba i najrazličitije avanture.
Panda I (Foto: FIAT promo)
Kupci koji već 40 godina biraju Pandu iznova zbog kompaktnosti, prirode, dostupnosti, pristupačnosti i zabave to dobro znaju.

Mnoštvo prednosti, sve upakovano u malu, pravougaonu kutiju.
Panda II iz 2003. (Foto: FIAT promo)
Da bi saznao više o stvaranju svih pametnih rešenja koja su postigla takav uspeh u svoje tri generacije, Luka Napolitano, šef brendova FIAT, Lancia i Abarth za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, otputovao je u Heritage Hub u Mirafjoriu, na razgovor s Robertom Đolitom, direktorom odseka EMEA Heritage.

"U ovom videu zavirićemo malo u prošlost da bismo zajedno otkrili zašto je Panda postala poznata kao automobil sa pametnim rešenjima", objašnjava Luka Napolitano.
Panda III - redizajn iz 2017. (Foto: FIAT promo)
"Iz generacije u generaciju, ovaj gradski automobil oduvek je znao kako da zadivi svojim originalnim karakteristikama, zamišljenim i dizajniranim da ugode onom ko je u njemu, u idealnom balansu između forme i funkcije. Modularna sedišta, zadnja vrata i ravan prtljažni prostor samo su neka od ovih pametnih rešenja koja su učinili Pandu tako uspešnom".
Roberto Ðolito i Luka Napolitano (Foto: FIAT promo)
A da je uspešna, nema sumnje: FIAT Panda je najprodavaniji automobil na italijanskom tržištu i takmiči se sa modelom FIAT 500 u Evropi za vodeću ulogu u segmentu malih gradskih automobila.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: