Automobili

Utorak, 20.12.2016.

11:37

Bagatela? Za slupanu Alfu traži 50.000 evra

Jedan belgijski prodavac automobila oglasio je prodaju najskuplje verzije modela Alfa Romeo Giulia koji je oštećen u udesu.

Izvor: B92

Bagatela? Za slupanu Alfu traži 50.000 evra

Za ovaj primerak Alfa Romea Giulia QV, čija cena u Italiji startuje od 79.000 evra kada je reč o novom primerku automobila, oglašivač traži 49.973 evra, što je 30-ak hiljada manje.

Ipak, kada se uzme u obzir stepen oštećenja, ova ponuda koja se u prvi mah čini skupom, možda i zavređuje pažnju potencijalnih kupaca i zaljubljenika u Alfin top model.
U oglasu se navodi da je automobil prešao 5.788 km, otkako je registrovan u oktobru. U sudaru su otećeni zadnje ogibljenje i točak, nedostaje i zadnji branik, a u priličnoj meri stradala je desna strana karoserije, uključujući zadnja vrata, C stub i zadnji blatobran.

Da li smatrate da je ovaj automobilski biser vredan 50.000 evra u ovom stanju i da li bi se u tom slučaju isplatila njegova kupovina i popravka?

Izvor: Mobile.de
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: