Automobili

Ponedeljak, 26.02.2024.

11:10

Da li će oduzimanje vozila povećati bezbednost saobraćaja u Srbiji? ANKETA

Kako pretnja da mogu ostati bez automobila utiče na vozače?

Izvor:

Da li će oduzimanje vozila povećati bezbednost saobraćaja u Srbiji? ANKETA
Foto: velenjac/Shutterstock

U Pančevu policija zaustavila vozača sa više od 4 promila alkohola u krvi. Pre toga u Leskovcu je vozilo privremeno oduzeto zbog teškog prekršaja.

A u kom gradu su automobili već završili u presi ili na licitaciji? I kakve je to dalo rezultate? Kako pretnja da mogu ostati bez automobila utiče na vozače?

Pozivamo vas da učestvujete u našoj anketi i da svoje mišljenje o tome da li će saobraćaj biti bezbedniji zbog privremenog oduzimanja vozila iznesete u komentarima. O ovoj temi za TV Prva govore Vladimir Miljević, advokat specijalista za radno pravo, Milan Ilić i savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja.

Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: