Da li će oduzimanje vozila povećati bezbednost saobraćaja u Srbiji? ANKETA

Kako pretnja da mogu ostati bez automobila utiče na vozače?

Automobili

Izvor:

Ponedeljak, 26.02.2024.

11:10

Da li će oduzimanje vozila povećati bezbednost saobraćaja u Srbiji? ANKETA
Foto: velenjac/Shutterstock

U Pančevu policija zaustavila vozača sa više od 4 promila alkohola u krvi. Pre toga u Leskovcu je vozilo privremeno oduzeto zbog teškog prekršaja.

A u kom gradu su automobili već završili u presi ili na licitaciji? I kakve je to dalo rezultate? Kako pretnja da mogu ostati bez automobila utiče na vozače?

Pozivamo vas da učestvujete u našoj anketi i da svoje mišljenje o tome da li će saobraćaj biti bezbedniji zbog privremenog oduzimanja vozila iznesete u komentarima. O ovoj temi za TV Prva govore Vladimir Miljević, advokat specijalista za radno pravo, Milan Ilić i savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja.

Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: